Opis
Opis produktu:
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego z gumowymi żelkami (7%), drażami kakaowymi (6%) i strzelającymi cukierkami (4%).
Składniki:
cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone MLEKO w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z MLEKA), syrop glukozowy, tłuszcz MLECZNY, skrobia, emulgator (lecytyna SOJOWA), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, laktoza (z MLEKA), substancje glazurujące (guma arabska, wosk pszczeli biały i żółty, szelak, wosk carnauba), pełne MLEKO w proszku, barwniki (antocyjany, ryboflawiny, karoteny, czerwień buraczana, dwutlenek tytanu, tlenki i wodorotlenki żelaza), olej palmowy, aromaty, kwas (kwas cytrynowy), dwutlenek węgla, Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej z mleka alpejskiego minimum 30%, MOŻE ZAWIERAĆ PSZENICĘ ORAZ INNE ORZECHY., orzechy laskowe i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, orzechy i produkty pochodne, soja i produkty pochodne, pszenica i produkty pochodne.